Tydelighed

Vores mål er at du føler dig godt tilpas i klinikken og at du forstår, hvad vi siger. Så er her rart at være, og du er heller ikke i tvivl om, hvad du fejler og hvorfor vi behandler dine øjne. Vi har også det nyeste måleapparatur nogen klinik kan ønske sig. For din skyld.

Personalet

Tydelighed

Klinikken Øjenlægen Salling Stræde er en ny øjenklinik i Aarhus centrum. Vi åbnede 1. juni 2016. Klinikken ligger i Ferdinand Sallings Stræde 18, 8000 Aarhus C. Den ligger i forlængelse af Kontaktlinseinstituttet og Buris Briller som bl.a. Bo Lauenborg og Tom Buris ejer og driver.

Vi består af øjenlæge Claus Schiøtt Shah-Jørgensen Md, PhD, øjenlægeassistent og optiker Helene Louise Kærgaard og kliniksekretær Kathrine Fisker.

Vi gør vores bedste
For at du får det bedste ud af din øjenundersøgelse. Vi sætter pris på, at du stiller nysgerrige spørgsmål, og det bedste vi ved, er at du føler dig velinformeret når du er færdig med din undersøgelse.

Faktisk er det en ære for os. Skulle det nogensinde ske, at du går herfra og er i tvivl om hvad du fik at vide, så vil vi bede dig straks skrive her og bede os forklare det én gang til. Tydelighed er vores mål.

Øjenlægen

Claus Schiøtt Shah-Jørgensen 
Claus kender du måske fra Øjenklinikken Aros i Østergade, hvor han har været praktiserende øjenlæge og medejer. Claus var lektor ved Aarhus Universitet og har en stor viden om øjensygdomme med særlig interesse i børn, grøn stær, sukkersyge, øjenallergi og refraktiv kirurgi.

Claus er selv øjenopereret med multifokale linser i øjnene og kirurgisk fjernelse af glaslegemet. Derfor har han stor indsigt i øjenkirurgi. Claus er også selv tidligere skelebarn, med brille- og klapbehandling i barndommen. Holder meget af børn. Claus har kunstlinser, så briller er yt!

Optiker og øjenlægeassistent

Helene Louise Kærgaard
Helene er optiker og specialuddannet i klinikken til sin funktion som øjenlægeassistent. Hun har en bachelor i optometri med ekspertise i udmåling af briller og tilpasning af kontaktlinser. I øjenklinikken er hun blevet oplært i øjensygdomme med særlig fokus på børns skelen, diabetes, grå og grøn stær.

Helene er meget skarp på målinger og apparatur. Og dine øjenproblemer. Hun opdager det med det samme. Det er faglighed på det gode plan.

Kliniksekretæren

Kathrine Fisker
Kathrine er øjenlægesekretær. Hun styrer tidsbestillingen og har indsigt i behandling af tørre øjne og måling af øjentryk, synsfelter og fotos af øjnene.

Det er Kathrine, du ringer til, når du bruger vores nummer 3222 0880, hvor du vil blive mødt med en serie målrettede spørgsmål. Hav venligst dine informationer klar og giv dem kortfattet og præcist til Kathrine.

Klinikken er aldrig bedre......

....end de mennesker der undersøger dig. Og vores uddannelse. Vores udstyr. Derfor har vi købt det bedste. Og derfor uddanner vi os. Læser bøger. Diskuterer vores undersøgelser. Vores viden. For din skyld. Og vores. På dén måde undgår vi at kede både dig og os.