Brilleglæde for børn

Vi har mere end 300 forskellige børnebriller i en høj kvalitet. Vi fokuserer på børnebriller, fordi det er vigtigt, at dit barn får en brille, som har den rigtige styrke, sidder godt og ikke mindst, er pæn.

Helene Kjærgaard, øjenlægeassistent og optiker

Aarhus største udvalg af børnebriller

Vi sælger børnebriller i klinikken. I landene uden for Norden, er der en stolt tradition for at designe børnebriller. Der findes SÅ stort et udvalg af flotte kvalitetsbriller til børn, at man ikke forstår, hvorfor de ikke er kommet til Danmark endnu. Det har vi heldigvis lavet om på. 

Derfor kan du nu, som forældre vælge imellem over 300 forskellige brillestel til dit barn. Prisen varierer alt efter valg af stel og glaskvalitet, men selv de billigste af vore glas, er af høj kvalitet fra Rodenstock. Et kvalitets brillestel hos os starter på ca. 1000kr. og 600kr. for et brilleglas.  

angel eyes vinyl factory

 

Hos os er det Helene Kjærgaard, øjenlægeassistent og optiker som står for udmåling til børnebriller. Det er dog altid øjenlægen som undersøger dit barn første gang I kommer til konsultation. Det sikrer, at synsproblemet først identificeres og dernæst behandles med brille bedst muligt. Vi har begge megen erfaring med undersøgelse og behandling af børns øjne. 

 

 

      

Tillid og udmåling

For at brillemålene skal være så korrekte som muligt, kræver det først en god drypning med lægemidlet Cyclogyl. Det lammer midlertidigt det muskelapparat i øjet som bruges når man stiller skarpt på noget. Denne drypning er særlig vigtig hos børn og går forud for enhver brille. Med cyclogyl er øjet i en slags 'hviletilstand'.

Dernæst er tillid mellem dit barn og øjenlægen/assitenten rigtig vigtig for at selve målingen bliver af god kvalitet. Det kan være svært med børn, som de fleste forældre ved, humøret kan svinge lidt, trætheden kan sætte ind og endelig er der, hos en del børn, lidt præstationsangst og nervøsitet for det ukendte. Derfor lykkes det, hos små børn, ikke altid første gang, men vi bliver ved til det gør.

Resten af øjet.....

Børn kan også fejle andet end 'brillemangel' f.eks. medfødt grå stær eller sygdomme i synsnerve og nethinde. Selvom disse sygdomme er sjældne, bør børn med uforklarligt nedsat syn (uden brillebehov) undersøges nærmere og måske henvises til børne-øjenlægerne på en specialafdeling. Det sørger vi for.

 

 

Brille = stel + glas

Øjenlægens Børnebriller har udvalgt børnestel fra en række kendte kendte producenter, herunder BBig, Etnia Barcelona, Opal (Disney), Angeleyes og Vinyl. Fælles for dem er, at du køber et godt stel til en fornuftig pris.

Glassene leverer den lokal brilleglas-fabrik Rodenstock som er internationalt kendt for sin høje kvalitet baseret på den nyeste teknologi. Vi har sat os for at have flere stel at vælge i mellem, end de fleste optikere har.

Vi glæder os til at kunne servidcere dig og dit barn med et par briller fra Øjenlægens Børnebriller !

Læsebriller til voksne

Vi har masser af pæne læsebriller i styrkerne +1.0 til +3.0. Både stel og glas er en opgradering fra dem du kender fra tankstationmerne ! Stellene har flex-beslag, så de kan tåle at blive sat op i panden eller håret uden at tage skade. Vi har dem også som solbriller, så du kan læse på terassen eller ved stranden. Pris kr. 199,-.

Enkelte af stellene egner sig også til børn som har behov for læsebriller.